Over mij

Op het voortgezet onderwijs moest ik de keuze maken voor mijn vervolgopleiding, dit was voor mij een makkelijke keuze, ik wilde schoonheidsspecialiste worden.
Als kind vond ik het al interessant wanneer mijn moeder crèmes en maskertjes op haar gezicht smeerde. Die interesse is nooit meer weggegaan. Samen met mijn tweelingzus Anniek heb ik de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gedaan op het Rijn IJssel College in Arnhem.

Mijn schoonzus Mariah opende, tijdens mijn opleiding, haar eigen salon (Mariah Isabel Salon). Toen ik zag wat voor effect het zetten van wimperextensions had voor de vrouwen die bij haar kwamen, wilde ik dit ook leren. Toen Mariah mij de kans bood om bij haar te komen werken en mij op te leiden in het zetten van one-by-one wimperextensions en als browstyliste, heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Daarnaast heb ik samen met mijn zus de training voor de Lashlift behandeling gevolgd.  Bij Mariah leerde ik de fijne kneepjes van het vak tot lash, - en browstylist kennen, door in de avond-uren bij haar te gaan werken. In totaal hebben we 3 jaar met veel plezier mogen samenwerken. 

Toen ik in augustus 2020 afstudeerde heb ik per 1 september de sprong in het diepe genomen en de deuren van mijn eigen salon geopend. Dit was voor mij een droom die uitkwam. Naast de Wimperextensions en browtreatments kon ik mij nu ook bezig houden met mijn vak als schoonheidsspecialiste. Mijn missie is om naast het behalen van huidverbetering ook een intens fijn ontspanningsmoment te creëren. 

Tijdens de opleiding is mijn interesse en passie voor de huid steeds meer gaan groeien.
Ik kwam erachter dat ik het fijn vind om treatments te geven, maar dat ik het geven van een juiste behandeling, een goede analyse van de huid en het luisteren naar de verhalen van de mensen die ik door mijn werk ontmoet mij een enorme boost geven. 
hierdoor ben ik gaan beseffen dat ik mij verder wil ontwikkelen en de opleiding tot Huidtherpeut wil gaan volgen. In de toekomst zie ik mijzelf mensen begeleiden die door een ziekte, ongeluk of een genetische huidaandoening hun zelfvertrouwen kwijt zijn. Ik wil hen daar bij helpen door coachende rol te hebben in dit proces. 
Dit geeft voor mij de drive om, naast het hebben van mijn eigen salon, verder te studeren. Volgend jaar hoop ik ingeloot te worden tot de Hbo opleiding Huidtherapie, waardoor ik verder kan bouwen aan mijn droom.