SPA Salonnepro 

SPA Salonnepro is  een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: Natuurlijke huidverbetering. Onze producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt. 

OVER SPA SALONNEPRO 

SPA Salonnepro is en bewust, warm en servicegericht bedrijf, gerund door twee dames: Sharon Pieters en Selma Hendrikse. Zij werken al sinds 2006 samen in de beauty-branche, toen nog als distributeurs van een ander merk. In 2008 is het merk Salonnepro gestart en in de jaren erna kwamen er steeds meer producten en specialistische behandelingen bij. Vandaag de dag zet het hele team van salonnepro zich in voor: Sustainability, het milieu en ons inzetten voor maatschappelijke doelen zijn voor ons erg belangrijk. Bij iedere keuze die wordt gemaakt, wordt er rekening gehouden met de impact hiervan op mens, dier en milieu. 


Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, zij begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar de gehele huidverzorgingslijn bij en zijn we onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: Cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

HET DOEL VAN SPA SALONNEPRO
Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Wij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen! En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Wij ondersteunen onze schoonheidsspecialisten met alle kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen. Hierin zijn wij transparant, hulpvaardig en servicegericht. Want ons doel bereiken kunnen we niet alleen, dat doen we samen met onze schoonheidsspecialisten!

DE PRODUCTEN VAN SPA SALONNEPRO
De producten van SPA Salonnepro worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten behaald. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief.

De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

Onze producten zijn: dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

WE LOVE <3
 | Animals, pet them, not test them
 | Parabenenvrij
 | Vegan
 | Sulfaatvrij
 | Vrij van microplastics
 | Siliconenvrij
 | Phthalatenvrij
 | Natural & organic!