Elleebana Lashlift 


* NIEUW *

Nu ook bij &You Skinstitute Extreme Styling shields! vanaf nu ken je de lashlift ook boeken met de extreme Styling shields voor een dramatischer effect. Maar wat is het verschil tussen de 'normale' shields en de extreme shields?

De groei en vooruitgang op het gebied van wimperbehandelingen over de hele wereld heeft geleid tot mde ontwikkeling tot meer opties en meer innovaties om meer maatwerk te kunnen bieden aan de wensen van de klant en alle verschillende oogvormen. 

Elleebana zette de wereldwijde trend voor de wimperlift behandeling, met de silconen rods voor het effect, van een natuurlijke C-krul. En nu, in de zoektocht om klanten meer opties te geven, zijn de Extreme styling shields ontwikkeld. De Extreme shields zijn naar eigen ontwerp van Elleebana ontwikkeld met een unieke kromming, hierdoor zorgen ze voor een (meer) dramatische lift en een open blik. 

  • Voor perfect gepositioneerde wimpers
  • Resultaat van gemiddeld 6 weken!
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken
  • Geschikt voor lange en korte wimpers 
  • Dierproefvrij! 


Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. 
 

Elleebana Wimperlift

Een Elleebana wimperlift is een behandeling met de natuurlijke wimpers, zonder extensions aan te brengen. De wimpers worden gelift d.m.v siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje worden behanded voor een optimaal resultaat. En door het gebruik van de siliconen rods, in plaats van de oude traditionele klemmejes en schildjes, krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand en zonder een knik!

De Elleebana wimperlift is geschikt voor alle wimpers, dus heb je korte, lange, steile, overkrulde wimpers of zijn  je wimpers van nature niet gepositioneerd zoals je zou willen? dan is deze behandeling dé ultieme oplossing.

Snel en veilig
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 12 min.) totaal, geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot 8 weken!
Daarbij zorgt de unieke formulie ook voor gevoede en gezonde wimpers, en is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Bij elke klant maken wij gebruik van single-use sachets, dus elke klant krijgt verse ingrediënten en daarnaast is het natuurlijk zeer hygiënisch.

Nazorg
Om zolang mogelijk resultaat te behouden is het belangrijk om je aan de juiste nazorg te houden. De wimpers mogen 24 uur niet nat worden en vermijd make-up rondom de ogen voor 48 uur. Gebruik daarnaast een reiniging zonder olie en vermijd (harde) wrijving met de wimpers. Wij adviseren de behandeling niet bij zwangere vrouwen. 

Goedgekeurd in de EU
De producten van Elleebana zijn 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving. Daarbij zijn de producten volledig en veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars, zoals de NVWA (Nederlands Voedsel- en Warenautoriteit) en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica).