Lash extensions 

Wil jij graag mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder met een mascara aan de slag te moeten? Dan zijn wimperextensions de oplossing.  Wij werken met verschillende tehnieken om zo het gewenste resultaat te behalen. Ben je op zoek naar een natuurlijke 'mascara' look, dan zijn de One-by-One wimperextensions iets voor jou. Ben je op zoek naar een natuurlijke glamour look met meer volume? Kies dan voor de Russian Volume techniek. 

Niet zeker over welke techniek het beste bij jou past? Scroll gerust verder om meer te weten te komen over de verschillende technieken of stuur ons een berichtje en wij helpen je graag verder bij het maken van deze keuze!  

One by One techniek 

Het plaatsen van de wimperextensions is voor vrouwen van alle leeftijden! met deze techniek wordt er op elk natuurlijk haartje een extension geplaatst. De wimpers worden geplaatst met een speciale lijm, zonder formaldehyde, wat absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. De lijm heeft een hechtingsduur van 6 tot 8 weken, zo lang kan het ook duren tot de laatste wimperextension uitvalt. De wimperextensions groeien mee met de natuurlijke groeicyclus van het wimperhaartje, deze cyclus kan per klant verschillen door meerdere factoren. Hierdoor komen de meeste klanten tussen de 2 en 3 weken terug voor een bijvul om weer een mooi vol resultaat te krijgen. 

Per oog worden er ongeveer tussen de 100 en 120 extensions gelaatst, op elke natuurlijke wimper één extension (One by One). De duur van de behandeling is hierdoor 2 uur voor een nieuwe set One by One en ongeveer 1 uur voor een Bijvul afspraak. Voorafgaand aan je nieuwe set krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het betse bij jouw wensen en natuurlijke wimpers aansluiten.

lees hieronder meer over de verschillende soorten wimpers waar je uit kan kiezen! 

Krul

De krul heeft te maken met het voor,- en zijaanzicht maar ook zeker met je oogvorm en voor welke 'look' je wilt gaan. Je kunt kiezen tussen:

  • CC Krul (Natuurlijke look, diepliggende ogen, aziatische ogen).
  • D Krul (Liftend effect, glamour look). 

Dikte / Lengte

Welke dikte wordt gebruikt ligt aan je eigen natuurlijke wimperharen en ho aanwezig je de wimpers wilt hebben.
Je kunt kiezen tussen:

  • 0.12 dikte (Slechte conditie wimpers, extreem natuurlijke look). 
  • 0.15 dikte (Normale conditie wimpers, natuurlijke look, meest gekozen dikte).
  • 0.18 dikte (Goede conditie wimpers, volle look). 


Voor het mooiste resultaat wordt er max. 3mm langer gezet dan de natuurlijke wimperlengte. Er worden minimaal 5 verschillende lengtes per oog gebruikt tussen de lengte van 7mm en 13mm. 

Soort haartjes

Je kunt kiezen tussen twee soorten extensions. Beide zijn van synthetisch material met een coating. De extensions zijn diepzwart van kleur en voelen erg zacht en licht aan.
Je kunt kiezen tussen:

  • Silk (Zijde zachte haartjes, diepzwart van kleur, met een subtiele glans).
  • Cashmere / Flat (Deze haartjes zijn platter aan de basis waardoor het gewicht van de extension beter wordt verdeeld over de natuurlijke wimper. Hierdoor hecht de extension zich beter en blijft daarom gemiddeld beter zitten. De haartjes glanzen wel iets meer en worden ook wel gezien als een 'upgrade' wimper. Hierdoor wordt er €5,- meerprijs gevraagd per nieuwe set en 2,50 per bijvul afspraak). 

Russian Volume Techniek 

Russian Volume is de nieuwste trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D, 3D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze techniek worden er 2, 3 tot 6 ultra dunne wimpers geplaatst per natuurlijke wimper. Omdat de wimpers ultra dun zijn is dit niet schadelijk voor de eigen wimpers en voel je de extensions (bijna) niet zitten. Met deze techniek kun je de volume opbouwen voor meer een glamour look. Maar de Russian Volume kan ook natuurlijk worden geplaatst, voor een natuurijke, dagelijkse look. Net zoals bij de One-by-One wimpers  wordt er gebruik gemaakt van individuele extensions, alleen wordt er bij de Russian Volume een andere techniek van plaatsen gebruikt. Bij deze techniek worden er meerdere individuele extensions opgepakt en gevormd als een "waaier". Een "waaier" kan bestaan uit 2, 3 tot 6 individuele extensions. Hoe meer individuele extensions er worden gebruikt, hoe meer volume er gecreëerd kan worden. 

Doordat het maken van deze "waaiers" net wat meer tijd vraagt dan bij de One-by-One techniek is de duur voor het plaatsen van een Nieuwe set ongeveer 3 uur en voor een bijvul afspraak ongeveer 1,5 uur. Voorafgaand kijken wij samen wat de gewenste look is, daarbij houdt ik rekening de conditie van de eigen wimpers en wat de wimpers kunnen dragen. Op deze manier wordt mogenlijke beschadiging van de natuurlijke wimpers voorkomen.
Ook wordt iedere nieuwe set aangepast aan de oogvorm en gezichtsvorm, zo is elke set uniek en aangepast op de klant.

lees hieronder meer over de verschillende soorten wimpers waar je uit kan kiezen!